Konstfilm

Konstfilm

Under hösten 2017 kommer vi att visa konstfilm på Biografteatern i Kilafors. Vi får följa med på utställningar på de stora museerna med berömda målningar och konstnärer.

18/11 kl 14.00

Hockney: Landscape, Portraits and one Still Life

Lördagen den 18/11 kl 14.00 kommer vi att visa konstfilm på Biografteatern i Kilafors. David Hockney är en av Englands största nu levande konstnärer. Hans nyskapande, fascinerande verk återfinns på de största konstmuseerna i världen. Två utsålda London-utställningar utgör ryggraden i skildringen av denna unika och innovativa talang, som med egna ord beskriver vad som ligger bakom hans konstnärskap.

Bakom filmen står regissören Phil Grabsky och Exhibition on Screen som tidigare har gjort de populära konstnärsporträtten om bland annat Matisse, Van Gogh, Munch och Rembrandt.

Pris: 120 kr, ungdom 90 kr

Arr. Söderhamns konstförening och KBF

Önskar du samåka ta kontakt med Rita Sjögren.