Aktuella

Aktuella utställningar

14–29/10 Magdalena Brunzell

Magdalena Brunzell är född och uppvuxen i Vallsta. Nu bosatt i Härjedalen/Jämtland, verksam som bildkonstnär och illustratör sedan 90-talet. Utställningen Fragment II är en uppföljning på ett äldre tema med fynd av mänskligt spill. Det blir också inslag av akvareller från nordnorska kusten.

11–26/11 Söderhamns kameraklubb

Fotokonsten har blivit en konstart som vuxit snabbt under senare decennier. Vi är glada att hälsa Söderhamns kameraklubb välkommen åter till Kvarnen. I utställningen Knäppt igen vill man visa fotokonst som fångar världen, väcker förundran och nyfikenhet och som bevarar ögonblicket för framtiden.

4–5/11 Konstrundan

När höstmörkret faller är det dags för vår årliga Konstrunda, där flera av traktens konstnärer öppnar sina ateljéer eller visar sina verk på Kvarnen. Mer information följer i separat folder och på hemsidan och Facebook.