Kommande

Kommande utställningar

6/10–21/10 Eva Ljungdahl och Björn Gimstedt

Eva Ljungdahl bor numera i Glombo utanför Delsbo och har en lång karriär som professionell konstnär. Hon målar i olja, akryl, akvarell och grafik. Motiven är ofta hämtade från naturen. Björn Gimstedt är konstnär och musiker från Sundsvall. Han gör skulpturer, tavlor och brukskonst i olika material med en blandning av modern teknik och traditionellt hantverk.

3–4/11 Konstrundan

Den uppskattade Konstrundan går som vanligt av stapeln under Allhelgona-helgen 3–4/11. Nya ateljéer väntar!

10/11–25/11 Ann-Margret Söderström

Ann-Margret Söderström växlade över från keramik till måleriet och är nu känd för sina stora abstrakta dukar. En skön omväxling mot nutidens trend med fotografiskt måleri? Färgen, som läggs på i lager på lager, är en viktig del i hennes konst. Hon har bl.a. ställt ut på sitt eget galleri Bläckhornet i Axmar, på Tallbo och i Bollnäs Konsthall.