Kommande

Kommande utställningar

10–25/3 Linda Lasson och Ingegerd Bergwall

Två generationer textilkonstnärer: Linda Lasson är en ung textilkonstnär ”med fyra års utbildning som med svart sytråd på armeringsväv sätter tummen i ögat på en skövlande samtid med berättelser om ett exploaterat Norrland och en undanträngd urbefolkning.” (från Lindas hemsida).

Lite mer årsrik är Ingegerd Bergwall som också arbetar heltid med textilkonst sedan flera år och som 2016 ställde ut på Konstkraft i Ljusne.

7–22/4 Stefan Larsson

Ytterligare en konstnär som visats på Liljevalchs Vårsalong, Stefan Larsson. Hans videoverk Spatial Bodies var ett uppmärksammat verk på 2017 års salong. Stefan är från Söderhamn men bor numera utanför Kyoto, Japan, och arbetar under pseudonymen AUJIK. Han har fått många internationella priser för sina videoverk och har omfattande samarbeten med många musiker och filmare runt om i världen.

1–9/5 Ung Konst: Kerstin Skjaervold & Lii Bergman Obs! Nya datum

Kvinnor är temat för vårens sista utställning av två unga konstnärer, en fotograf –

Kerstin Skjaervold - och en målare – Lii Bergman.