Aktuell utställning

I samband med varje vernissage sker ett konstsamtal med utställaren och konstföreningens ordförande.

18/1–2/2 Akvarellfestival
Vartannat år Skapande medlemmar och vartannat Akvarellfestival – nu inbjuder vi till
Akvarellfestival. Utställningen är jurybedömd och öppen för alla konstnärer.
Fem verk får lämnas in på Kvarnen 15 januari kl 15.00–18.00. Regler finns på hemsidan.

8–23/2 Gävle konstgrafiker
Ett antal konstnärer från Gävle konstgrafiker gästar Kvarnen. Vi kan förvänta oss hög kvalitet och stor variation i teknik och uttryck.

16–31/5 Ann-Caroline Breig
Ann-Caroline är i dag kanske Söderhamns mest kända konstnär vars bilder bl.a. syns på Hällåsens idrottshallar, i Bergviks skola och i Norrtullskolan. Ann-Caroline är utbildad vid Royal Academy of Arts i London och startade Konstkraft i Ljusne. På Kvarnen – nu med hiss! – visar hon olika sidor av sitt konstnärskap.

Hissinstallation
Vårsäsongen blir förkortad eftersom byggarbetet för hiss beräknas ske under senare delen av våren. Osäkerheten om tidsplanen gör att vi får hänvisa till hemsidan och Facebook. Foldern visar programmet som är känt i december.